پودر کاری ترکیبی از ادویه جات است که در غذاها برای ایجاد طعم و بوی مطبوع استفاده می شود. پودر کاری عمدتاً از ادویه جات تهیه می شود و عمدتاً از زردچوبه، زیره و گشنیز استفاده می شود.
اما این تهیه اغلب حاوی فلفل قرمز و شنبلیله و گاهی اوقات سیر و زنجبیل است. ادویه کاری سبزان هم طعم و هم شبیه غذاهای جنوب آسیا تولید می کند و اغلب طعم تند دارد.
پودر کاری بیشتر در پخت و پز سس های کاری استفاده می شود، اما همچنین غذاهایی که نیاز به طعم مشخصی دارند، و مخلوط را می توان خانگی یا به طور کلی در سوپرمارکت ها یا فروشگاه های مواد غذایی آسیایی در دسترس قرار داد.
پودر کاری به طور کلی بسته به ترکیب ادویه به رنگ زرد، نارنجی، قرمز، خاکستری یا قهوه ای موجود است و ذرات پودر اغلب بسیار ریز هستند، اما پودر ممکن است در اندازه متفاوت باشد.
شش بهترین مکمل برای عضله سازی – برترین مکمل های عضله ساز | فروشگاه اینترنتی بدنسازی primobolan enanthate clomid 50 برای خرید آنلاین، از کجا می توان کلومید را آنلاین بدنسازی، پروورا و کلومید خرید
گفته میشود که پودر کاری برای اولین بار در سال 1771 وارد جامعه اروپایی شد و اولین بار در سال 1784 در تبلیغات یک روزنامه بریتانیایی ظاهر شد.
پودر کاری در طول دهههای 1800 و 1900 پس از معرفی ماشینهایی که میتوانند به طور انبوه تولید کنند، رایج شد. پودر کاری در دهه 1960 تا 1970 به دلیل افزایش تقاضا و عرضه غذاهای هندی محبوبیت زیادی پیدا کرد.
پودر کاری معمولا برای پختن سس کاری یا در آشپزی آسیایی استفاده می شود تا طعم و بو به غذاها بدهد. در اینجا برخی از فواید شگفت انگیز پودر کاری برای سلامتی وجود دارد که احتمالاً در مورد آنها ندانید:
پودر کاری بسیار مغذی است: پودر کاری سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین E، ویتامین K، آهن و منگنز است که همگی برای سلامتی انسان مفید هستند.